Φοβερή εξυπηρέτηση και μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης προβολή των προϊόντων που ενδιαφερόμουν και σε δυο μέρες είχα ήδη παραλάβει! Καλή αρχή !

Δημήτρης Μουστάκας

Μπήκα πρόσφατα στο σάιτ σας κ είναι τέλειοοοοο! Πραγματικά ανυπομονώ να κάνω τις πρώτες μου παραγγελίες!!!

Ioanna kourouxou

Το πιο τέλειο site με υπέροχα ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ...Εξαιρετικές ποιότητες και τιμές... Πραγματικά όσες φορές έχω παραγγείλει έχω μείνει κάτι πάρα πάνω από ευχαριστημένη...Τι να πω δε και για την εξυπηρέτηση! ΆΡΙΣΤΟΙ! Συνεχίστε έτσι!Το συνιστώ με κλειστά μάτια!

Maria Xanous

Θελω να σας ευχαριστήσω : εξαιρετικά οπως πάντα τα προϊόντα σας ,η συσκευασία τους φροντισμένη με σεβασμό και γνώση. Άψογoi .Μια πάρα πολύ καλή και επαγγελματική εικόνα που ως πελάτη σας με κάνει να νιώθω ασφάλεια και σιγουριά .Σας ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά και για τα δωράκια σας !

Βαρβάρα Σταύρου

Μπήκα σε ένα καινούργιο site απλά για να ενημερωθώ και με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Από την ποικιλία πoυ διαθέτουν, από τα σχέδια που δεν συναντάς συχνά αλλά πάνω από όλα από την άψογη κ άμεση εξυπηρέτηση! Ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά και για τα δωράκια σας!

Ειρήνη Αγαπητού

ESPA European Union

Δήλωση Συγκατάθεσης για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

 Ο/Η κάτωθι υπογράφων ……………………………………………………………………………..(Όνομα και Επώνυμο)

Δηλώνω ότι :

Γνωρίζω, ότι η επιχείρηση με την επωνυμία «LONDIS», η οποία διαθέτει κατάστημα πωλήσεων προϊόντων εφαρμόζει και συμμορφώνεται πλήρως με την κείμενη νομοθεσία περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τόσο τον Ν. 2472/1997 όσο και τον Κανονισμό Ε.Ε 679/2016 σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα της 25.05.2018.

Γνωρίζω ότι η LONDIS, προκειμένου να παρέχει σε μένα ενημερωτικές υπηρεσίες  συλλέγει δεδομένα επικοινωνίας όπως: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμό τηλεφώνου.

Γνωρίζω και έχω ενημερωθεί για τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων μου εκ της κείμενης νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Γνωρίζω, αποδέχομαι και επιτρέπω περιστασιακά, η LONDIS να επικοινωνεί μαζί μου, για τους κάτωθι λόγους και σκοπούς :

❖ Για να με ενημερώνει μέσω Newsletter για νέα προϊόντα καθώς και για προσφορές σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα:          ΝΑΙ                                       OXI

Εφόσον επιθυμείτε την επικοινωνία για τον ανωτέρω σκοπό, παρακαλούμε επιλέξτε «ΝΑΙ», άλλως θα διακόψουμε κάθε επικοινωνία μαζί σας για τον σκοπό αυτό.

❖ Για να με ενημερώνει τηλεφωνικώς ή/και με SMS για νέα προϊόντα καθώς και για προσφορές σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα:   ΝΑΙ                              ΟΧΙ     

Εφόσον επιθυμείτε την επικοινωνία για τον ανωτέρω σκοπό, παρακαλούμε επιλέξτε «ΝΑΙ», άλλως θα διακόψουμε κάθε επικοινωνία μαζί σας για τον σκοπό αυτό.

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνούμε μαζί σας, δηλώνοντάς μας με ακρίβεια τα προσωπικά σας στοιχεία :

Ηλεκτρονική Διεύθυνση – E-mail …………………………………………………………………………………………………

Κινητό Τηλέφωνο / Μήνυμα κειμένου (SMS)………………………………………………………………………………..

Γνωρίζω ότι αναφορικά με την ενημέρωση / επικοινωνία από την LONDIS για τους ανωτέρω σκοπούς έχω το δικαίωμα να τροποποιήσω ή να αποσύρω την συναίνεσή μου οποιαδήποτε στιγμή, χρησιμοποιώντας τις επιλογές δυνατότητας διαγραφής, στέλνοντας σχετικό έγγραφο αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@dimitrioufashion.gr

Υπογράφοντας την παρούσα δήλωση αναγνωρίζω ότι η LONDIS θα επεξεργαστεί τα προσωπικά μου δεδομένα μόνο με τη συναίνεσή μου και σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και συναινώ με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

Υπογραφή: ____________________________ Ονοματεπώνυμο : ____________________________

Ημερομηνία: ____________________________

EnglishGreek